Chiril Moțpan, membru al Platformei DA, și-a anunțat astăzi demisia din partid

Într-un anunț pe Facebook, Chiril Moțpan, membru al Platformei DA, și-a anunțat astăzi demisia din partid.

“Astăzi mi-am anunțat colegii de partid că părăsesc Platforma DA. Împăcat că am rămas pe baricade până în ultima clipă, că am dus o luptă sinceră și onestă pentru binele celor din jur și, niciodată, împotriva lor. Am adunat în ultimii 8 ani prieteni, experiență și amintiri pe care le voi păstra în suflet mereu”, a declarat Moțpan.

Politicianul și-a exprimat recunoștința față de cei care i-au fost alături de-a lungul anilor, menționând atât foști, cât și actuali colegi de partid, prieteni și toți cei cu care a împărțit momente dificile pentru țară.

“Filosoful Heraclit spunea că ‘totul curge’, iar faptele, cred eu, rămân, sunt cele care îți intră în sânge și te definesc. Închei acest capitol fără niciun regret, cu inima curată și cu speranța în viitor. Vă mulțumesc tuturor și să vă fie anul 2024 plin de izbândă și bucurii”, a mai adăugat politicianul.

Moțpan și-a exprimat și urările pentru noul an, îndemnându-i pe toți să fie mai generoși și să investească timp și atenție în relațiile cu cei din jur. El a subliniat importanța omeniei și demnității ca valori fundamentale, îndemnându-i pe oameni să le păstreze și să le aprecieze.

“Capacitatea de a te dărui celor din jur și de a pune la dispoziția lor atenția și timpul este cea mai bună investiție pe termen lung! Omenia și demnitatea sunt calități de preț, păstrați-le la voi și apreciați-le la alții. La mulți ani! Cu respect, Chiril Moțpan”, a încheiat politicianul în mesajul său de despărțire din cadrul Platformei DA.

Menționăm că din Platforma DA au plecat practic toți liderii care s-au afirmat în perioada 2016-2019.

Total
0
Shares
Total
0
Share