Politic

Chiril Moțpan se vrea la conducerea PPDA. Congresul va avea loc aproximativ peste două săptămâni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) anunță că, Congresul formațiunii va avea loc la 8 mai 2022, iar în cursa pentru șefia partidului s-au înscris două persoane – Dinu Plîngău și Chiril Moțpan, informează OFICIAL.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Platforma DA anterior despre organizarea Congresului formațiunii. Din cauza restricțiilor impuse de starea excepțională în medicină, acum anulată, evenimentul nu a avut loc. Conform ultimei decizii a CNP, acesta se va produce în data de 8 mai curent, pe ordinea de zi figurând mai multe chestiuni vitale pentru reformarea, reconstrucția și dezvoltarea forței populare care a reușit demolarea oligarhiei criminale ce capturase statul și instituțiile sale.

Totodată, în conformitate cu hotărârea Consiliului Politic Național, Platforma Demnitate și Adevăr își va alege Președintele și structurile de conducere în baza unei competiții interne loiale și colegiale, urmând ca în baza unor criterii elaborate, Congresul să ia decizia finală.

Astfel, la ora actuală în competiția pentru funcția de Președinte al Platformei DA s-au înscris două persoane cu notorietate – colegii noștri Chiril Moțpan și Dinu Plângău, cărora le urăm succes” – se spune în comunicatul formațiunii.

Astfel, în perioada de până la Congres, candidații înscriși în competiție vor avea întâlniri și discuții cu structurile teritoriale, vor elabora propriile concepții privind reconstrucția formațiunii noastre, viziunea asupra dezvoltării și reformării Republicii Moldova.

„Platforma Demnitate și Adevăr reprezintă o alternativă viabilă clasei politice moldovenești, o structură politică bazată pe spirit de echipă, competență și integritate” – subliniază sursa.

loading...

Comments are closed.