Politic

Chirtoacă după ce a fost eliberat: Vor fi discuții că totul a fost aranjat împreună cu Plahotniuc!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost eliberat. Magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Buiucani au respins demersul procurorilor şi au decis eliberarea acestuia din arest la domiciliu sub control judiciar.

Chiar şi aşa, Dorin Chirtoacă a rămas nemulţumit de decizia instanţei. Acesta se teme că după decizia de astăzi, concurenţii electorali vor anunţa că totul a fost aranjat de către preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

„Ceva nu este în regulă cu această decizie. Eu acum gândesc cu voce tare. În primul rând e o decizie tardivă și nu știu ce înseamnă asta. În mod normal, astăzi trebuia să fiu eliberat și să fie încetată cauza penală. Acum cred că vor începe discuții că totul a fost aranjat împreună cu Plahotniuc. Vreau să mai spun că, în cazul în care aș ști că toată această clasă politică s-ar duce la fund împreună cu mine, atunci fără probleme dispar și eu”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă s-a referit și la scurgerile de informații despre viața sa personală, făcând paralelă cu ceea ce i sa întâmplat lui Vlad Filat.

„Având în vedere că este ultima săptmână înainte de referendum, mă aștept să aibă loc în continuare astfel de acțiuni, așa, ca Vlad Filat în pielea goală și creșterea presiunilor inclusiv din partea celor care sunt pro-europeni”, a punctat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA în data de 26 mai. Acesta este acuzat pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată.

loading...

Comments are closed.