Alte știri

Chirtoacă răspunde lui Năstase: în 2015 mă chemai alături de Dodon și Usatîi. Mulțumesc, dar în compania lor – nici mort!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Între fostul primar Dorin Chirtoacă și actualul primar nevalidat Andrei Năstase a început un adevărat război politic. Mai întâi Chirtoacă s-a aliat lui Năstase și Maiei Sandu în lupta cu regimul de la putere, dar liberalul a fost dat la o parte de PAS și PPDA – pe motiv că în 2015 Chirtoacă n-a susținut mișcarea protestatară din Piața Marii Adunări Naționale. Acum Chirtoacă îi răspunde lui Năstase că el nici mort nu s-ar uni cu Dodon și Usatâi.

„Andrei, în 2015 ma chemai alături Dumneata, Dodon și Usatîi. Mulțumesc, dar în compania lor – niciodată, nici mort! Nu este nici o diferență dintre ei și Plahotniuc – ei toți sunt o apă și un pământ”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook.

chisinau, igor dodon, andrei nastase, dorin chirtoacaLiberalul i-a amintit lui Năstase că anume nașul său, Victor Țopa, a prădat sistemul bancar făcând afaceri cu regimul comunist de atunci. „Spui de 2015, îți aduc aminte de 2005 – când noi luptam cu comuniștii lui Voronin, iar cineva facea afaceri împreuna cu Plahotniuc, ataca Victoriabank și pe doamna Proidisvet? Sau nu este asa? Intre oameni am fost din 2003, de când am revenit acasă, acolo sunt și voi ramane, iar acest lucru se știe”, a mai spus Chirtoacă.

https://www.youtube.com/watch?v=07oXo67vKTY&feature=youtu.be

Fostul primar spune că dacă e cazul poate vorbi mai multe cu Năstase: despre Air Moldova, Banca de Economii primul milion de dolari luat, în 2005 Antena C și Euro TV – in 2006, Dodon cu Usatîi în 2015-2016 etc. „Andrei și Maia, țineți cont că din 2015 încoace au fost două exerciții electorale: prezidențialele din 2016 și localele din 2018 de la Chisinau (turul 1). Ambele câștigate de Dodon și PSRM. La parlamentare nu există turul al 2-lea! Înțelegeți despre ce este vorba?”, întreabă Dorin Chirtoacă.

Tot el mai spune că Năstase și Maia de unii singuri nu vor reuși. „Nu vreți să vă uniți cu noi și cu ceilalți unioniști, atunci să nu căutați scuze, să nu cautăți vinovați și să nu puneți întrebări după alegerile parlamentare, de ce din nou se înregistreaza un eșec”, a avertizat Chirtoacă.

Fostul primar a încheiat mesajul adresat PAS cu DA spunând că aroganța, la fel ca și fumatul – ucide.

loading...

Comments are closed.