Alte știri

CHIȘINĂU // O tânără a fost la un pas de a fi violată într-un cimitir din sectorul Buiucani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clipe de coșmar pentru o tânără care a fost atacată de un individ, dis-de-dimineață, într-un cimitir din sectorul Buiucani al capitalei. Atacatorul a fost reținut de către un trecător care a alertat poliția, informează Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit unui martor ocular, victima ar fi o tânără în vârstă de aproximativ de 24-25 de ani, care în această dimineață, în timp ce se deplasa printr-un cimitir din proximitatea străzii Paris, a fost atacată de către un individ.

Insul, de aproximativ, 26 de ani i-ar fi pus pe capul victimei o geacă, după care a doborât-o la pământ și ar fi încercat să o violeze. Tânăra a reușit să scape din mâinile agresorului, a fugit spre stradă și a cerut ajutor trecătorilor.

Un bărbat care se deplasa cu automobilul a auzit strigătele victimei și i-a sărit în ajutor. Dânsul l-a reținut pe făptaș și a chemat poliția.

De altă parte, solicitat telefonic, Oleg Bîrliba, șeful IP Buiucani, a confirmat incidentul pentru Deschide.md și a declarat că atacatorul ar fi o persoană cu dizabilități mintale, care a fost escortat la spitalul de psihiatrie.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Citește și: Rezultatele primei etape de înscriere în clasa I a copiilor de 7 ani în instituțiile de învățământ din capitală

loading...

Comments are closed.