Actualitate

CHIȘINĂU // Un bărbat și-a ucis în bătaie colegul de pahar și l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis în bătaie de către un coleg de pahar. Crima a avut loc noaptea trecută într-un apartament de pe strada V. Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei, informează Deschide.md

Cadavrul victimei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost depistat în această dimineață, zăcând dezgolit la podea în dormitor și cu mai multe urme de moarte violentă, de către o persoană care a alertat imediat poliția.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că ușa apartamentului era deschisă, după ce ar fi fost forțată, iar ulterior, pe urme fierbinți, au stabilit două persoane suspectate că l-ar fi ucis pe proprietarul apartamentului cu pricina.

Aceștia s-au dovedit a fi două persoane de 28 și respectiv 40 de ani, cu care, noaptea trecută, victima ar fi consumat alcool.

Cei doi au fost reținuți de polițiști, iar în cadrul audierilor, cel de 28 de ani le-a povestit cu lux de amănunte polițiștilor cum a fost comisă crima. Acesta susține că, după miezul nopții, între gazdă și bărbatul de 40 de ani s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie.

Dânsul ar fi aplanat conflictul și s-a dus la culcare, însă peste ceva timp s-a trezit din nou din cauza gălăgiei și l-a văzut pe bărbatul de 40 de ani cum îl bătea cu picioarele pe cel 46 de ani, cu picioarele în piept și cap, în timp ce ultimul zăcea la pământ.

Cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind pornit un dosar penal, iar bărbatul de 40 de ani și-ar fi recunoscut vina.

Citește și: PCCOCS vine cu detalii privind protestul companiilor de transport la sediul Procuraturii Generale

loading...

Comments are closed.