Politic

Cifrele nu mint: 81 de milioane de lei alocați de Guvernarea PDM pentru drumuri în Strășeni, și doar 26 de milioane alocați de PSRM-ACUM

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Oamenii nu vor să asculte explicații de genul ”nu putem”, ”nu știm”, ”e vina PD”. Nu puteți? Nu știți? E simplu. Plecați.” Declarația aparține fostului premier Pavel Filip.

„Este doar un exemplu în raionul Strășeni, acolo unde oamenii mi-au dat încrederea ca să-i reprezint în Parlament. Am alocat 81 milioane de lei doar în cadrul programului Drumuri Bune, ACUM – au rămas 26 milioane. Am pornit lucrările la porțiunea Strășeni – Voinova, ACUM – au fost stopate. 
Ce le spunem oamenilor, stimați guvernanți? Asta e răzbunarea? Ați confundat. Urma să vă răzbunați pe PDM, nu pe oameni”, s-a adresat Pavel Filip către Dodon și Maia Sandu.

Amintim că în 2018, Guvernul Filip a reabilitat peste 1600 km de drumuri în satele Moldovei. Însă în 2019, Guvernul condus de Maia Sanndu a stopat majoritatea lucrărilor de renovarea drumurilor motivând că nu sunt bani în buget.

No photo description available.

Un nou drum renovat, Pavel Filip Am trăit sentimente de bucurie alături de locuitorii satului Greblești Strășeni, pdm, drumuri bune pentru moldova vlad plahotniuc, partidul democrat andrian candu,

loading...

Comments are closed.