Alte știri

Cinci cazuri de suicid în ultimele 24 de ore în R.Moldova. Un bărbat s-a spânzurat în curtea casei, iar altul pe malul Nistrului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte două persoane și-au pus capă zilelor în ultimele 24 de ore. Este vorba despre doi bărbați a căror cadavre au fost găsite spânzurate în raionul Căușeni și Ocnița.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 09:00, în curtea casei sale din localitatea Sălcuța, din raionul Căușeni, scrie deschide.md

Cel de-al doilea caz a avut loc ieri-seara, în localitatea Vălcineț, din raionul Ocnița, unde pe malul Nistrului, într-un copac a fost găsit spânzurat cadavrul unui bărbat de 57 de ani.

În ambele cazuri, pe suprafața cadavrelor nu au fost depistate urme de moarte violentă. Oamenii legii au inițiat procese penale în cadrul cărora urmează să stabilească toate circumstanțele în care au murit cei doi bărbați, dar și ce i-a făcut pe aceștia să-și pună capăt zilelor.

Amintim că ieri alte trei persoane s-au sinucis pe parcursul zilei de ieri. Este vorba despre o femeie de 47 de ani care a fost găsită spânzurată în casa sa din Sofia, Hîncești, un bărbat de 55 de ani s-a spânzurat de grinda casei sale din Băcșani, raionul Nisporeni, dar și un bărbat de 72 de ani care s-a sinucis cu o grenadă în localitatea Hagimus, din raionul Căușeni.

loading...

Comments are closed.