Externe

Cine e moldoveanca care a apărut în Revista Forbes

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata din Parlamentul Republicii Moldova, Mihaela Spătaru, a fost inclusă în celebra listă 30 Under 30 Europe, creată de revista Forbes, la categoria Law and Policy (Drept și Politică), scrie unimedia.info. Spătaru face parte din Comisia Parlamentară pentru securitate națională, apărare și ordine publică din partea partidului lui Iurie Leancă.

„Mihaela Spătaru este unica femeie în Comisia parlamentară pentru securitate națională, apărare și ordine publică, unde munca sa se axează pe securitate cibernetică și pe probleme de securitate spațială informațională. Este membru al grupului parlamentar care lucrează pentru introducerea textului cu privire la Integrarea Europeană în textul Constituției”, scrie Forbes despre Mihaela Spătaru.

Lista anuală creată de Forbes prezintă 300 de tineri care sunt considerați activi și apți de a face o schimbare în domenii ca finanțe, divertisment, cultură, drept, tehnologie și altele. Reporterii care au lucrat la această listă au verificat mii de nominalizări, iar un număr de experți au creat lista, în care fiecare membru ales este un lider al industriei sale.

loading...

Comments are closed.