Politic

Cine este Alexandr Roșco – candidatul Partidului „Casa Noastră –Moldova” la Primăria Capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului „Casa Noastră –Moldova” la Primăria capitalei, Alexandr Roșco are experiență de participare în alegerile locale în calitate de candidat. După cum informează TRIBUNA, el s-a implicat în alegerile locale noi din 15 mai 2016, candidând pentru funcția de Primar în satul Ochiul Roș din raionul Anenii Noi. Cel mai interesant este că, Alexandr Roșco, nu a obținut nici un vot, nu s-a votat nici el pe sine, dat fiind faptul că nu deținea reședință de domiciliu în acest sat.

Motoarele de căutare Google oferă informații că, Alexandr Roșco este președintele Asociaţiei Obştești „CLUBUL TINERILOR OPTIMIŞTI”. El este născut în 1986, de profesie este jurist. De naționalitate este rus. A fost membru al PCRM, prim secretar a Uniunii Tineretului Comunist din Moldova, sectorul Râșcani, dar și a fost membru al Comitetului Central al PCRM.

În prezent, Alexandr Roșco este activist în cadrul Partidului „Casa Noastră –Moldova”, formațiune politică cunoscută prin protestele organizate de Grigore Petrenko (care anul trecut s-a mutat cu traiul în Germania). Totodată Roșco s-a manifestat ca un românofob convins fiind unul din fruntașii al grupului extremist ANTIFA de la Chișinău.

loading...

Comments are closed.