Alte știri

Cine s-a așteptat? Snoop Dogg va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rapperul şi actorul Snoop Dogg va primi, pe 19 noiembrie, o stea pe Hollywood Walk of Fame. Oferită de Hollywood Chamber of Commerce, steaua lui Snoop Dogg de pe celebrul bulevard californian va fi a 2.651-a.

În vârstă de 47 de ani, „Snoop Dogg este unul dintre acei oameni care pot face orice. Poate cânta rap, poate juca, găzdui o emisiune de televiziune, găteşte şi ajută copiii prin acte caritabile”, a transmis Ana Martinez, producător al Hollywood Walk of Fame.
 
Rapperul va primi distincţia, iar ceremonia va fi înregistrată pentru show-ul „Jimmy Kimmel Live!”. La eveniment va mai participa Leron Gubler, preşedinte şi CEO al Hollywood Chamber of Commerce.
 
Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum „Doggystyle”, „Tha Doggfather”, „Malice in Wonderland” şi „Doggumentary”, care au fost vândute în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

loading...

Comments are closed.