Social

Cine sunt violatorii care au abuzat fata din Chișinău, după care au aruncat-o de la etajul 7

Pinterest LinkedIn Tumblr

O minoră de 16 ani ar fi fost aruncată în gol de la etajul al șaptelea al unui bloc din Capitală, după ce a fost violată de șase indivizi care au supus-o aceluiași tratament și pe prietena ei. Patru dintre aceștia au fost reținuți, ceilalți sunt dați în căutare. Reporterii Deschide.MD au aflat mai multe detalii despre cum s-a întâmplat acest caz, dar și cine sunt „eroii” implicați.

Fetele ar fi practicat prostituția, iar câțiva dintre agresori nu sunt la prima abatere de la lege. Unul dintre ei, care acum este anunțat în căutare, a fost implicat în asaltul în stil mafiot, din data de 17 februarie 2017, asupra unui magazin de piese auto din comuna Stăuceni, soldat cu decesul unuia dintre atacatori.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, cei șase tineri, sâmbăta trecută, 4 mai, au mers împreună la frigărui, iar spre seară au hotărât să-și satisfacă poftele sexuale și au căutat pe un site de anunțuri fete care prestează servicii sexuale contra bani.
 
Oleg Onișchiv, Nicolai Grecinev, Igor Mahomedov, în vârstă de 23 de ani, împreună cu Alexandru Golcov și Dmitrii Bugaescu, în vârstă de 26 de ani, dar și Dmitrii Cojuharov în vârstă de 30 de ani, au mers la apartamentul pe care-l închiriau cele două victime pe strada Anestiade din centrul capitalei.
 
Aici le-au găsit pe cele două tinere în vârstă de 21 și 16 ani, care ar fi prestat servicii sexuale contra bani. De la ora 21:50 și până la 22:50, aceștia prin constrângere fizică şi psihică, au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.
 
Minora în vârstă de 16 ani a fost transportată la spital în stare gravă, unde a fost diagnosticată cu o fractură a coloanei vertebrale, contuzia bazinului, dar și contuzia plămânilor, iar în prezent se află în comă.
 Ce spun medicii de la Spitalul de Urgență din Chișinău, despre starea de sănătate a lui Sergiu Sîrbu, partidul democrat parlament plahotniuc, pdm sergiu sirbu jurist pdm, grigorciuc grupul petrenco tv8,
Oleg Onișchiv, Nicolai Grecinev, Igor Mahomedov, dar și Alexandru Golcov, au fost reținuți pentru 72 de ore. Fiind audiați de oamenii legii, aceștia și-au recunoscut parțial vina, iar astăzi urmează să fie escortați la Judecătoria Ciocana pentru a li se elibera mandate de arest. Ceilalți doi, Dmitrii Bugaescu și Dmitri Cojuharov, au fost anunțați în căutare, iar procurorii în comun cu ofițerii de investigație interprind toate măsurile de rigoare pentru a identifica locul aflării acestora pentru a fi încătușați.
 
Sursele ne-au mai spus că cei cinci tineri sunt originari din capitală, iar Dmitri Cojuharov este originar din localitatea Stăuceni. Cojuharov este fost luptător MMA, iar în luna februarie 2017, împreună cu alți peste 15 interlopi, a fost implicat în atacul banditesc de la magazinul de piese auto din „Motus Auto MG”, din Stăuceni, care s-a soldat cu decesul unuia dintre atacatori, după ce proprietarul magazinului a deschis focul asupra acestora.
Același Cojuharov a figurat și în lista persoanelor reținute de poliție în legătură cu protestele post-electorale din aprilie 2009. Totodată, este de menționat că unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă – arest la domiciliu – aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni.
 
Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore.
loading...

Comments are closed.