Cine va fi noul președinte al Partidului Liberal? Răspunsul lui Mihai Ghimpu

miahi ghimpu pl, mihai ghimpu proteste, mihai ghimpu maia sandu, mihai ghimpu nastase, proteste platforma da, proteste nastase, alegeri locale chisinau, alegeri parlamentare proteste
 

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anunțat că la următorul congres al formațiunii nu va mai candida la șefia partidului. Totodată, liderul liberalilor spune că nu-și dorește să candideze la următoarele parlamentare nici pe liste, nici pe circumscripție uninominală. Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Fostul președinte interimar al Republicii Moldova a dat de înțeles că viitorul președinte de partid va fi fostul primar al capitalei, concomitent nepotul lui Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă. „Dorin va decide și congresul. Eu nu voi candida”, a declarat Mihai Ghimpu.

Totodată, președintele PL spune că referitor la participarea sa la parlamentare se va decide la congresul formațiunii, care va avea loc pe 1 decembrie. Despre faptul dacă Dorin Chirtoacă va candida la următoarele alegeri, Mihai Ghimpu spune că nu știe acest lucru. „Tot nu știu, vedeți că are dosar, sunt multe nuanțe aici. Bănuiesc că nu va fi lăsat să candideze”, susține liderul PL.

Total
0
Shares
Total
0
Share