Actual

Circa 90 de cadre medicale și factori de decizie de la Urgență au fost vizitați de către ofițerii CNA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Circa 90 de cadre medicale și factori de decizie ai Institutului de Medicină Urgentă au participat la o instruire anticorupție, organizată de Direcția Educație Anticorupție a CNA.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul unei prelegeri cu genericul „Responsabilități manageriale în contextul cultivării climatului de integritate. Răspunderea pentru lipsa de integritate”, au fost abordate subiecte, precum obligațiunile de bază pe care le au managerii unei instituții publice medicale în vederea implementării și respectării regimului juridic al incompatibilităților, restricțiile în ierarhie și limitările de publicitate, regimul juridic al conflictelor de interese, regimul juridic al cadourilor, dar și codurile de etică și deontologice.

Angajații instituției medicale au avut ocazia să acorde întrebări și să interacționeze cu formatorul CNA în privința clarificării mai multor aspecte legate de răspunderea juridică pe care o poartă în cazul în care se produc incidente de integritate în entitatea publică.

Amintim că, scopul activităților realizate de către ofițerii CNA pe componenta de prevenire a corupției sunt orientate pe cultivarea și consolidarea climatului de integritate instituțională, prin promovarea politicilor anticorupție și integritate.

loading...

Comments are closed.