Politică

Clădirea LT ”Andrei Vartic” din Ialoveni a fost renovată. Armașu, primarul orașului: ”Mulțumim enorm tuturor celor, care contribuie la dezvoltarea orașului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eveniment important în orașul Ialoveni: la LT ”Andrei Vartic” a avut loc recepția finală a lucrărilor de renovare a clădirii instituției și semnarea actului de recepție.

Renovarea a fost efectuată în cadrul proiectului ”Reforma învățământului în Moldova”, gestionat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, finanțat de Banca Mondială, FISM, fiind alocate 11 milioane 500 mii lei, beneficiarul investiției fiind Primăria orașului Ialoveni. Lucrările au început în decembrie 2019 și finalizate în septembrie 2020, după care a urmat perioada de verificare a durabilității lucrărilor până în aprilie 2021.

La eveniment au participat reprezentanții organizațiilor finanțatoare, administrației publice locale, proiectanții, arhitecții de proiect, antreprenorul și constructorii, care au verficat calitatea lucrărilor efectuate. Unanim s-a menționat că scopul a fost atins, instituția a fost renovată calitativ și dotată cu cel mai modern aparataj, tehnică de calcul, de laborator, fiind astfel create condiții foarte bune pentru instruirea și educația copiilor.
Un aport considerabil în obținerea acestor frumoase rezultate l-a adus colectivul liceului condus de dna

Valentina Sacara, un colectiv unit, cu frumoase tradiții și rezultate înalte la învățătură.

”Ne bucurăm împreună de frumoasele rezultate, de condițiile îmbunătățite pentru instruirea copiilor ialoveneni, a tinerei generații și, eventual, a viitorilor conducători ai orașului nostru. Mulțumim enorm tuturor celor, care contribuie la dezvoltarea orașului Ialoveni”, a declarat Sergiu Armașu, primarul orașului Ialoveni.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioareAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane stând jos şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane şi interiorNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu interiorAr putea fi o imagine cu cer

loading...

Comments are closed.