Politic

(VIDEO) Clarvăzătorul Moisei Lepădatu: PAS și Platforma DA vor forma un bloc electoral în 2018. Năstase nu mai are nici o valoare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clarvăzătorul Moisei Lepădatu a participat ieri la emsiunea „În vizor cu Liviu Moraru” la Impact TV. În cadrul emisunii s-au discutat mai multe subiecte ce țin de viața politică din Republica Moldova. Conform previziunii clarvăzătorului, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) condus de Andrei Năstase este un partid slab care se ține de PAS-ul Maiei Sandu.

„Eu am multe de spus, dar nu știu să le spun ori nu? Partidul DA se bazează pe PAS. Dacă n-ar fi partidul PAS la Maiei Sandu, el nu costă nimic. Dvs vedeți cum ei împreună, unde nu se duc sunt împreună, fiindcă el nu prea are autoritate. Și nu vreau să spun doar de domnul care conduce, dar chiar partidul. Și el este un partid dintr-acele slabe, care n-au să fie în Parlament la anul viitor„, a declarat Mosei Lepădatu.

Totuși clarvăzătorul prevede că partidul lui Andrei Năstase ar avea o modalitate prin care să acceadă în viitorul legislativ: „Dacă PAS face bloc politic cu DA, se bazează DA pe PAS și amândoi au să fie în umătorul Parlament, dar vor avea puține scaune”.

Cât despre președinte statului, Igor Dodon, clarvăzătorul spune că nu-și va duce mandatul până la capăt!

 

loading...

Comments are closed.