Actual

CNA și sindicatul „Demnitate” au convenit asupra unui un nou Contract Colectiv de Muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

CNA și sindicatul „Demnitate” au convenit asupra unui un nou Contract Colectiv de Muncă. Documentul a fost semnat de către directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Ruslan Flocea, şi presedintele sindicatului „Demnitate”, Angela Otean.

Directorul CNA a subliniat că semnarea Contractului Colectiv de Muncă are un rol esențial pentru Centrul Naţional Anticorupţie, astfel reglementând raporturile sociale, clauzele privind condiţiile de muncă, salarizarea, dar și garanţiile organului sindical.

La rândul său, președintele Sindicatului „DEMNITATE”, Angela Otean, a mulțumit pentru implicare la toate etapele de negociere ale acestui, care vine să îmbunătățească condițiile de lucru ale angajaților Centrului în vederea exercitării eficiente și profesioniste a atribuţiilor de serviciu.

Sindicatul “Demnitate” este partenerul social al CNA, de peste 10 ani, perioadă în care ambele părţi au reuşit să promoveze un şir de avantaje şi garanţii sociale, menite să asigure drepturile social-economice ale angajaţilor Centrului.

Citește și: Un bărbat din Dubăsari a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind suspectat de scheme ilegale cu permise de conducere

loading...

Comments are closed.