Alte știri

CNAS continuă achitarea prestaţiilor sociale pe luna noiembrie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 11 noiembrie, respectând graficul de plată a prestaţiilor sociale în luna noiembrie, Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat 151,8 mln lei. Astfel, beneficiarii de ajutor de somaj, ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului pot ridica banii de la oficiile poştale sau prin card bancar.

De la începutul acestei luni Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat mijloace financiare  pentru plata pensiilor, prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, suportul financiar şi alte prestații sociale, suma totală fiind de circa 1,6 mld lei.

Conform calendarului de plată stabilit pentru luna curentă, până la sfârşitul săptămânii vor fi transferaţi banii pentru indemnizaţiile pentru familiile cu copii. În penultima săptămână a lunii noiembrie CNAS va transfera a doua tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

Citește și: Angajații din instituțiile de învățământ, biblioteci, muzee, instituții teatral-concertistice, de cercetare și sportive vor beneficia de premiul anual, în mărime de până la 50% din salariile de bază

loading...

Comments are closed.