CNAS îndeamnă beneficiarii să își programeze online vizita la casele teritoriale

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale pot să-şi programeze în continuare în regim online, vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul “Programare online la CTAS” de pe pagina oficială www.cnas.md.

Pentru programarea online trebuie să selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum data şi ora programării.

În zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share