Alte știri

CNAS îndeamnă beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale să-şi programeze online vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale

Pinterest LinkedIn Tumblr

CNAS îndeamnă beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale să-şi programeze online vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale, accesând bannerul „Programare online la CTAS” de pe pagina web a CNAS www.cnas.md.

Pentru programarea online trebuie să faceţi doar câţiva paşi: selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum și data şi ora programării.

În zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Pe site-ul oficial  al instituţiei www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, veţi găsi toate serviciile, prestate de Casa Naţională în mod electronic.

loading...

Comments are closed.