Alte știri

Coaliția ACUM-PSRM se destramă! Reacție la dorința socialiștilor de remanieri în Guvernul Sandu, vizat fiind și Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar dacă a pierdut alegerile din Chișinău, Blocul „ACUM” nu se va lăsa amenințat și șantajat de partenerii de coaliție, inclusiv de președintele Igor Dodon, care își dorește remanieri guvernamentale, notează Ziarul Național.

Dacă cineva crede, după acest scrutin, că poate să forțeze nota acum la nivel național, să arate din deget că noi trebuie ceva să reformatăm, deoarece s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, greșește amarnic. Noi nu suntem partid șantajabil, niciodată nu ne lăsăm amenințați, noi suntem un partid responsabil, blocul este responsabil și șantajul nu trece”, a declarat vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, într-o conferință de presă susținută astăzi.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Mesajul Blocului „ACUM” pentru președintele Igor Dodon este „să-și asume consecințele”, dacă va insista în continuare pe schimbarea unor miniștri din Guvernul Sandu.

„Dacă cineva vrea să facă, să se joace, să reformateze ceva, să se miște în altă direcție, să-și asume consecințele. Noi rămânem așa cum am fost, vom face niște modificări structurale, vom trage concluziile din acest scrutin, dar nu ne dezicem și nu renunțăm la principiile noastre cu care am venit pe 24 februarie și în cadrul alegerilor locale. Să fie clar pentru toți cei care cred că ceva s-a schimbat în abordările noastre”, a continuat Slusari.

Recent, după victoria socialistului Ion Ceban la Chișinău, șeful statului „regreta” că Guvernul „nu se isprăvește așa cum trebuie și va fi nevoie de o intervenție hotărâtă pentru a-l pune pe calea cea bună”.

Amintim că Igor Dodon acum o oră Igor Dodon a declarat că Guvernul Sandu nu se descurcă pe măsura așteptărilor și că așteaptă ca fracțiunea PSRM să vină cu propuneri de remanieri în guvern. Din domeniile vizate în postarea Președintelui Republicii Moldova fiind Ministerul Justiției, condus de Olesea Stamate, Ministerul Economiei – Vadim Brânzan, dar și Ministerul Afacerilor Interne condus de Andrei Năstase.

loading...

Comments are closed.