”Coaliția haosului”, în inspecție la DRCD: „Persoana desemnată de Grigorișin demonstrează roadele ‘muncii’ acestuia”

Fostul primar de Bălți Nicolai Grigorișin și partenerii săi de coaliție la Bălți, inclusiv PAS, au inspectat întreprinderea municipală „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” (DRCD) la invitația Cristinei Sochircă, numită tot de ei. Vizitatorii s-au arătat indignați de starea deplorabilă a proprietății acestei întreprinderi, care se află sub controlul echipei lui Grigorișin de aproape cinci ani, inclusiv în perioada în care acesta face parte din partidul lui Gligor.

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, comentând această vizită, a declarat: „Persoana desemnată de Grigorișin demonstrează roadele ‘muncii’ acestuia”.

Amintim că Sochircă, care a fost votată inclusiv de fostul primar Grigorișin, a preluat funcția de director interimar al DRCD într-un mod dubios. Primarul de Bălți a atras atenția coaliției de guvernare PAS-PSRM-Partidul Schimbării la Bălți asupra faptului că Sochircă a depus la primărie o diplomă dubioasă de studii superioare, a cărei autenticitate nu a dovedit-o până în prezent. Mai mult, autoritățile competente din Federația Rusă au comunicat în mod oficial că nu este posibilă confirmarea autenticității diplomei eliberate acesteia.

De remarcat faptul că una dintre primele decizii luate de Sochircă în funcție a fost cererea de a majora semnificativ tarifele pentru evacuarea deșeurilor.

Vizita partenerilor de coaliție a fost comentată în mod activ de utilizatorii rețelelor sociale:

„Asta nu este de astăzi. Nicolai Grigorișin știa că DRCD era în pierderi. Tot ceea ce se întâmplă acum, ar trebui să-l întrebăm pe Grigorișin!”.

„Scuzați-mă, cât de vechi este acest utilaj? Nimeni nu a știut sau nu l-a văzut până acum? Da, este o priveliște foarte jalnică, dar ar trebui să-i întrebăm pe managerii anteriori de ce nu l-au schimbat? Câte piese de schimb au fost furate, cât combustibil?”.

„Dar acest gospodar însuși a ruinat personal această întreprindere în ultimii 8 ani!!!! Iar pe video parcă ar fi văzut acest „Mariupol” pentru prima dată”.

Anterior, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a calificat coaliția dintre PSRM, PAS și Partidul Schimbării în Consiliul Municipal Bălți drept o „coaliție a haosului”, care blochează sistematic inițierea unor proiecte importante de investiții și infrastructură în Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share