Comisia parlamentară a aprobat candidatura lui Ion Dudnicenco pentru funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC

Comisia economie, buget și finanțe a aprobat, urmare a desfășurării concursului public, candidatura lui Ion Dudnicenco la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC).

Ion Dudnicenco are o experiență vastă în domeniul finanțe și asigurări. Din anul 2018, activează în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova, în prezent, ocupând funcția de șef al Direcției audit. Anterior, a activat în calitate de șef al Secției audit sisteme manageriale și de suport în cadrul Primăriei municipiului Chișinău.

Conform deciziei comisiei parlamentare de profil, candidatura lui Ion Dudnicenco va fi propusă în plenul Parlamentului pentru numirea în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC.

Potrivit legislației, Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor are în componența sa șapte consilieri pentru soluționarea contestațiilor. Consilierii sunt numiți de către Parlament, cu votul majorității deputaților prezenți, la propunerea Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share