Comisia politică Pre-Vetting îl va audia repetat pe judecătorul Alexei PANIȘ, candidat la CSM, în contextul evaluării reluate

Vineri, 7 iunie 2024, ora 16:00, Comisia politică Pre-Vetting îl va audia repetat pe judecătorul Alexei PANIȘ, candidat la funcția de membru în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Audierea va fi publică și se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM.

Audierea se încadrează în procedura de evaluare reluată a candidatului, dispusă de Curtea Supremă de Justiție care a admis contestația acestuia.

Doritorii de participa sunt rugați să notifice în prealabil Secretariatul Comisiei la secretariat@vettingmd.com până vineri, 7 iunie 2024, ora 13.00, pentru a primi linkul cu care se vor putea conecta la ședință. În notificare, în mod obligatoriu, se va indica numele și prenumele participantului, precum și organizația pe care o reprezintă (dacă este relevant).

Pe parcursul audierii, participanții la interviu din rândul societății civile, mass media și publicul larg nu vor putea filma, fotografia sau interveni cu întrebări către candidată sau membrii Comisiei. Nerespectarea acestor reguli, se va solda cu eliminarea din ședința ZOOM.

După încheierea audierii, înregistrările video în limbile română și engleză vor fi publicate.

Total
0
Shares
Total
0
Share