Compania IT israeliană Computech vine în Moldova

Compania IT israeliană Computech vine în Moldova, a anunțat Dumitru Alaiba, ministrul Economiei, fără a fi oferite mai multe detalii.

Fondată în anul 2000 de Avi Sofer, Computech se remarcă prin soluții și servicii tehnologice de ultimă generație, adaptate nevoilor specifice ale companiilor, organizațiilor și instituțiilor de diverse dimensiuni și din diferite sectoare.

Activitatea companiei se concentrează pe două domenii principale:

– Infrastructura Microsoft: Această divizie oferă consultanță, implementare și suport pentru o gamă largă de produse și soluții Microsoft, asigurând o infrastructură IT stabilă și performantă.

– Servicii IT end-to-end: Această divizie pune la dispoziție o gamă completă de servicii IT, de la managementul complet al infrastructurii IT la outsourcing, oferind clienților flexibilitatea și scalabilitatea necesară.

Echipa Computech este formată din aproximativ 40 de profesioniști IT cu o vastă experiență și expertiză. Salutăm prezența companiei Computech în Moldova și suntem convinși că va contribui semnificativ la dezvoltarea sectorului IT din țara noastră.

Total
0
Shares
Total
0
Share