Companiile din Moldova sunt invitate să participe la concursul „Marca comercială a anului”

http://www.allmoldova.com/ro/news/companiile-autohtone-pot-concura-pentru-obtinerea-titlului-de-marca-comerciala-a-anului

Companiile din R. Moldova pot concura pentru obținerea titlului de „Marca comercială a anului”. Concursul ajuns la cea de-a XVI-a ediție a fost lansat astăzi la Chișinău, iar dosarele pot fi depuse până la 1 aprilie 2019.

Concursul „Marca comercială a anului” are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova.
 
Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI), Sergiu Harea a declarat astăzi că pe parcursul anilor 2003-2018 la concurs au participat circa 1400 de mărci comerciale. Anul trecut, la acesta au aplicat circa 120 de companii. Harea a adăugat că de la an la an numărul producătorilor care își înregistrează marca comercială este în creștere, în condițiile în care produsele cu denumire de origine au un preț dublu pe piață față de un produs care nu are o marcă comercială.
 
Ediția curentă a concursului numără în total 12 nominalizări. Participanții vor concura pentru premiul mare – Mercuriul de Aur, medalii de aur, de argint și de bronz. Companiile participante vor fi apreciate, la prima etapă de mai mulți consumatori, iar la cea de-a doua etapă – de o echipă de experți.
 
Câștigătorii concursurilor vor fi premiați la 31 mai curent, la Gala businessului moldovenesc.
Total
0
Shares
Total
0
Share