Comunitatea din Durlești îl susține pe Oleg Popșoi la funcția de primar

Astăzi, la Durlești, Oleg Popșoi candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar, s-a lansat oficial în campania electorală. La eveniment a participat și Lilian Carp, candidat pentru funcția de primar general al capitalei.

Oleg Popșoi are studii superioare în management și peste 13 ani de experiență profesională în administrare.

În discursul său, Oleg Popșoi și-a exprimat angajamentul ferm față de dezvoltarea orașului Durlești, pe care îl consideră acasă.

Prioritățile campaniei lui Oleg Popșoi sunt un oraș confortabil cu transport public calitativ, străzi și trotuare, parcuri și terenuri de joacă.

Un alt obiectiv important este atragerea de fonduri europene pentru a moderniza Durleștiul.

Deputații și colegii din echipa națională a PAS, Sergiu Lazarencu, Lilian Carp, Zinaida Popa, Alex Trubca și Victor Agrici, au sprijinit aceste idei și au subliniat importanța colaborării cu partenerii europeni pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă locuitorii din Durlești.

De asemenea, pe lista consilierilor PAS se regăsește și Veronela Pruteanu, o activistă dedicată și profesoară universitară. Aceasta a subliniat importanța educației și a promovat ideea că trebuie acordată prioritate acestui domeniu.

“Prin implicarea mea civică, alături de o organizație obștească și mai multe grupuri de inițiativă, am promovat transparența decizională și am contribuit la îmbunătățirea transportului public în Durlești, care a fost suplinit cu rutele de troleibuz 35 și 33. Cu toate acestea, transportul public rămâne o problemă majoră.

Școlile și grădinițele sunt supraaglomerate, o problemă ce necesită acțiuni imediate. Ne-am angajat să construim o școală și o grădiniță nouă. Voi continua să muncesc pentru dezvoltarea Durleștiului.

Am încredere deplină în Oleg și îl susțin în totalitate. El este primarul de care avem nevoie, cu competențe, experiență și viziunea pentru un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri”, a declarat Pruteanu.

“Am avut plăcerea să fiu prezent la lansarea oficială a candidatului PAS, Oleg Popșoi, pentru funcția de primar al orașului Durlești.

Oleg Popșoi și-a exprimat dorința de a transforma Durleștiul într-un loc confortabil pentru locuitori, punând ca prioritate îmbunătățirea transportului public, construcția de drumuri și trotuare, treceri de pietoni marcate și amenajarea de parcuri.

Am observat cu tristețe că, în Durlești s-a construit haotic, fără respect pentru oamenii săi și fără planificarea urbană. Noi trebuie să avem un fond dedicat, similar cu Satul european, care să prioritizeze proiectele necesare pentru îmbunătățirea confortului pentru locuitorii, cum ar fi canalizarea, apeductul și instituțiile de învățământ de calitate.

La fel ca alte localități, acest oraș merită mai mult!

Alături de Oleg Popșoi și echipa PAS, sunt sigur că putem aduce schimbările necesare pentru a face din Durlești un oraș european, în care fiecare locuitor să se simtă mândru și în siguranță.

Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii tăi! Votează echipa PAS, votează Lilian Carp Primar General al municipiului Chișinău! Votează Oleg Popșoi primar al orașului Durlești”, a declarat și Lilian Carp, deputat PAS, candidat pentru funcția de primar general al mun. Chișinău, prezent și el la evenimentul local de la Durlești.

Total
0
Shares
Total
0
Share