Concluzia savanților: Femeile cu fundul mai mare sunt mai deștepte!

Concluzia savanților, Femeile cu fundul mai mare sunt mai deștepte, posterior, sinii, busul gol, sex, oamenii de stiinta 

La această concluzie au ajuns oamenii de știință de la Universitatea Oxford, care în urma studiului realizat au descoperit că femeile cu posteriorul mai mare nu sunt doar mai inteligente, ci și mai rezistente la boli cronice, scrie unica.md.

Rezultatele dezvăluite au concluzionat că femeile cu posteriorul mai mare tind să aibă un nivel mai scăzut de colesterol și sunt mai predispuse să producă hormoni pentru a metaboliza zahărul. Astfel, un posterior mare este mai mult decât o încântare pentru privirile celor din jur. Acest nou studiu arată că femeile cu posteriorul mai mare sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta diabet sau probleme cardiace. Iar un posterior mai mare necesită un exces de grăsimi omega-3, care s-au dovedit a fi catalizatori pentru dezvoltarea creierului.

Totodată, în declarația profesorului Konstantinos Manolopoulos, liderului studiului care conduce echipa de la Universitatea Oxford, este menționat faptul că femeile cu mai multă grăsime pe posterior au un nivel mai scăzut de colesterol și glucoză. În plus, dacă ai grăsime în corp, este mai bine să ai grăsime în partea inferioară a corpului potrivit specialiștilor în sănătate. Dacă analizezi persoanele care au forma corpului ca o pară, acestea sunt sănătoase în toate modurile care provin din acea grăsime. Nu au doar un risc scăzut de a face infarct sau de a dezvolta diabet, ci este vorba și despre toate modurile în care ne gândim la grăsime ca la un organism important pentru sănătatea noastră. Toate aceste concluzii se bazează pe informații de la mai mult de 16.000 de femei analizate. Un posterior mai mare favorizează și nivelul de leptină din corpul feminin, care este hormonul responsabil pentru reglarea greutății, și de dinopectină, un hormon cu atribute antiinflamatoare, de protecție vasculară și antidiabetice.

Țesutul posteriorului, numit țesut adipos, se consideră că blochează acizii grași nocivi. Iar acest lucru, la rândul său, previne bolile cardiovasculare. Studii similare au fost realizate de universități din California și Pittsburgh, care au ajuns la aceeași concluzie – femeile cu posteriorul mai mare, cu șoldurile mai late și cu taliile mai mici au o speranță de viață mai mare. Cu toate acestea, studiul de la Universitatea Oxford a sugerat, de asemenea, că acest lucru este valabil doar pentru posteriorul natural, nu și pentru cel modificat chirurgical. Cu alte cuvinte nu au fost incluse și operațiile pentru un posterior mai mare sau mai bombat.

Total
0
Shares
Total
0
Share