Externe

Concurentele de la Miss Earth spun că unul dintre sponsori le-a promis marele premiu dacă fac sex cu el

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tinerele au povestit că au fost curtate de un sponsor „bizar” care le-a oferit victoria în schimbul favorurilor sexuale, spune o concurentă din Marea Britanie.

Abbey-Anne Gyles-Brown, 21 de ani, spune că bărbatul i-a cerut numărul camerei de hotel în care ea stă pentru a-i face vizită. Tânăra susține că s-a plâns organizatorilor despre această situație, dar ei nu au luat nicio măsură, potrivit mirror.co.uk și Libertatea.ro.

Din prima zi el a fost puțin ciudat. A încercat să ne ia pe rând într-o cameră, spunându-ne că are niște artefacte, dar că nu putem urca decât pe rând alături de el. A fost ciudat și toate am spus nu. Când ne-am plâns despre situație, managerul de echipă mi-a spus că bărbatul era doar prietenos și m-a făcut să mă simt ca și cum aș exagera”, a spus Abbey.

Același bărbat a fost reclamat de alte două concurente. Acestea au spus că au fost pipăite, dar omul de afaceri a negat toate acuzațiile la adresa lui. Tânăra din Northampton a câștigat concursul în UK și a primit un loc în etapa finală a Miss Earh din Filipine, acolo unde a concurat alături de alte 86 de fete din toată lumea.

Modelul Phuong Khanh Nguyen, în vârstă de 24 de ani, a fost marea câștigătoare a concursului Miss Earth 2018.

loading...

Comments are closed.