Social

Condamnat la 6 ani și 6 luni închisoare, pentru că și-a înjunghiat propriul fiu

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 04 iulie 2022, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a pronunțat sentința de condamnare la 6 ani și 6 luni închisoare a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, locuitor a unei suburbii a mun. Chișinău. Acesta este învinuit de violență în familie, comisă asupra propriului fiu, care a cauzat acestuia din urmă vătămarea gravă a integrității corporale (infracțiune prevăzută de art.201/1 alin.(3) din Codul penal).

Potrivit actului de învinuire, bărbatul condamnat este acuzat în baza probelor administrate de către procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău că, în noaptea de 08 august 2021, în timp ce se afla la domiciliul său dintr-o suburbie a mun. Chișinău, urmare a unui conflict apărut cu feciorul acestuia, i-a aplicat ultimului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, prin ce i-a cauzat victimei vătămare corporală gravă care prezintă pericol pentru viață.

În procesul de audiere în calitate de inculpat, bărbatul nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Până la intrarea sentinței în vigoare, în privința condamnatului a fost aplicată măsura preventivă sub formă de obligarea de a nu părăsi țara.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

loading...

Comments are closed.