Alte știri

Condamnatul penal Ilan Șor nu este mulțumit de rezultatele propriului partid la alegerile de ieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului „Şor”, condamnatul penal Ilan Şor, nu este mulţumit de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, care au avut loc ieri şi consideră că acestea mai mult ca niciodată au fost influenţate din exterior. Ilan Şor a mai menţionat că se consideră vinovat pentru rezultatele acestui scrutin, dar va continua să dezvolte localităţile unde partidul este la conducere, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Nu este corect că liderul unuia dintre cele trei partide care au trecut în Parlament nu a avut posibilitatea să fie prezent în campania electorală. Dacă vom contesta rezultatul acestor alegeri, încă nu ştim, vom decide împreună cu echipa. Ştim cu toţii că alegerile au fost influenţate din exterior. Ce vom face cu acest lucru din punct de vedere juridic, iarăşi vom hotărî cu echipa. Nu sunt mulţumim de rezultatul alegerilor. Mă învinuiesc pe mine însumi, nu am lucrat destul”, a declarat Ilan Şor.

Menţionăm că, pe 11 iulie, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. Conform datelor prezentate de CEC, în viitorul Parlament vor accede trei formaţiuni politice. Este vorba de PAS, care a obţinut 52,8% din voturi, BECS – 27,17% şi Partidul „Şor” – 5,74%.

În cazul în care alegerile vor fi validate, mandatele în Parlament ar putea fi distribuite în felul următor: PAS – 63, BECS – 32, iar Partidul „Şor” – şase mandate.

loading...

Comments are closed.