Alte știri

Conducerea Parlamentului transmite condoleanțe în legătură cu decesul unui fost deputat și judecător la CC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea Parlamentului transmite că este este profund îndurerată de trecerea în neființă a dlui Victor POPA, Profesor universitar, Doctor habilitat, judecător la Curtea Constituționala, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova (2010-2013), Președinte al Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități (2011-2013).

”Victor POPA pe bună dreptate este considerat un exemplu de excelență profesională, inclusiv la nivel internațional, având o contribuție considerabilă la evoluția domeniului dreptului, în special, a dreptului constituțional.

Și-a adus aportul semnificativ la formarea numeroșilor specialiști în domeniu, printre care foști și actuali deputați, angajați ai Secretariatului Parlamentului.

În numele colegilor și al meu personal, exprim sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui Victor POPA, întregului mediu academic și profesional din țara noastră.

Trecerea lui în neființă este o pierdere irecuperabilă pentru Republica Moldova, moștenirea intelectuală pe care a lăsat-o și valoarea sa umană vor perpetua în timp.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Parlamentul, mesajul fiind semnat de către Zinaida Greceanîi.

Igor Dodon: Voi apăra votul celor, care m-au susținut la CEC, Judecată, Curtea Constituțională

loading...

Comments are closed.