Conducerea ”Respect Moldova”, în vizită la fundația Konrad Adenauer

Conducerea ”Respect Moldova”, în vizită la fundația Konrad Adenauer

Eugeniu Nichiforciuc, preşedintele Mişcării Respect Moldova, şi Radu Burduja, prim-vicepreşedintele formaţiunii, la Bucureşti (România), au avut o întrevedere cu şefa reprezentanţei fundaţiei Konrad Adenauer pentru România şi Republica Moldova, Katja Christina Plate.

În cadrul întrevederii, reprezentanţii Mişcării Respect Moldova au făcut o scurtă prezentare a formaţiunii, inclusiv a poziţiilor şi viziunilor pe care partidul le are în raport cu mai multe subiecte importante. De asemenea, ei s-au referit la situaţia politică de ultimă oră din Republica Moldova şi la posibile evoluţii a stării de lucruri în continuare.

Mişcarea Respect Moldova a folosit această oportunitate pentru a-şi reitera susţinerea pentru parcursul european al Republicii Moldova şi pentru consolidarea democraţiei în ţara noastră.

Reprezentanţii Mişcării au accentuat interesul pe care-l are formaţiunea în vederea unor parteneriate internaţionale durabile, eficiente şi care ar porni de la interesele cetăţenilor Republicii Moldova.

Părţile au convenit asupra continuării dialogului, apreciindu-l ca binevenit şi util în vederea identificării posibilităţilor de colaborare în continuare.

Total
0
Shares
Total
0
Share