Alte știri

Conflict între trei tineri din cauza unei boxe, la Anenii Noi. S-au rănit reciproc, unul dintre ei decedând pe loc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 24 de ani, din satul Puhăceni, raionul Anenii Noi, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de comiterea unui omor intenționat. În seara de 15 iunie curent, la serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție  Anenii Noi al IGP a parvenit o informație precum că în satul Puhăceni unei persoane i-a fost aplicată o lovitură de cuțit în urma căreia a decedat.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului, care a demarat măsurile de investigație. În urma cercetărilor s-a constatat că, ieri, în jurul orei 18.00, pe malul râului Nistru, trei tineri, toți cu vârsta de 24 de ani, originari din satul Puhăceni, au consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, între ei s-a iscat o ceartă din cauza unei boxe muzicale. În timpul conflictului, unul dintre ei a luat un cuțit și i-a aplicat o plagă în regiunea abdomenului unuia dintre prietenii de pahar.

Tânărul rănit a plecat acasă, a luat două cuțite și și-a așteptat amicii în stradă. Atunci, când aceștia s-au apropiat, primul i-a aplicat persoanei care îl rănise o lovitură de cuțit în regiunea gâtului, provocându-i pe loc decesul, iar celuilalt în spate, în rezultat fiind transportat la spitalul raional Anenii Noi.

Audiat de poliție, bănuitul, fost militar în Legiunea străină franceză, și-a recunoscut pe deplin vina. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art 145 al. 2 din Codul Penal al Republicii Moldova ”Omor intenționat”, care se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

loading...

Comments are closed.