Alte știri

Connor McGregor revine în sport și continuă să îl insulte pe Khabib Nurmagamedov

Pinterest LinkedIn Tumblr

Situația creată pe rețelele de socializare între sportivii Khabub Nurmagamedov și Connor McGregor se pare că a ieșit de sub control. Nimeni nu mai are dubii că ceea ce se întâmplă nu este un simplu PR, iar între aceștia există un conflict real.

Cu câteva zile în urmă, irlandezul, care după o pauză de 9 zile a revenit în sportul de performanță, a publicat pe contul său de twitter o postare în care a numit-o pe soția lui Khabib un prosop, făcând aluzie la faptul că de fiecare dată când aceasta iese în lumina reflectoarelor, e acoperită conform tradițiilor musulmane. La această postare provocatoare a răspuns și Khabib, care a postat o poză cu Connor și o femeie, numindu-l pe irlandez violator și ipocrit.

La rândul său, McGregor nu a lăsat fără atenție acest mesaj, spunând că sub prosopul pe care l-a postat, era un țap, înjosind din nou familia lui Nurmagamedov. Rusul a trecut la amenințări, spunând că Connor se greșește dacă crede că se află în siguranță insultând o altă familie, religie.

Nu se cunoaște dacă Connor are de gând să își încheie cariera sau de fapt a încercat să atragă atenția asupra sa, cum a făcut și în trecut. Acesta a postat recent un mesaj în care a scris „ne vedem în octagon”, a dat astfel de înțeles că e gata de o nouă provocare, am putea vedea astfel o nouă bătălie între Connor McGregor și Khabib Nurmagamedov.

loading...

Comments are closed.