Politic

Consilier municipal pleacă din partidul lui Usatîi: „Colegii mei nu acționează în interesul cetățenilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul municipal din Bălți, Renata Grădinaru, a anunțat pe pagina sa de Facebook că părăsește „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi, dar rămâne consilier independent. Aceasta și-a motivat decizia prin faptul că mai mulți colegi de-ai săi, acționau mai mult în interese personale în detrimentul celor a cetățenilor simpli.

Grădinaru spune că pe parcursul activitățiii sale, mereu s-a gândit la interesele cetățenilor municipiului Bălți, făcând tot posibilul ca să le rezolve cât mai multe probleme. Aceasta spune că experiența sa în Partidul Nostru a fost una utilă, interesantă dar totodată șu periculoasă, care i-a oferit mai multe lecții de viață.

Consilierul independent spune că în cadrul ultimelor 2 ședințe a Consiliului Municipal, au fost multe încercări de a o indimida și ataca personal, doar din cauza faptului că propunea inițiative în interesul cetățenilor, colegii săi din Consiliu, aveau alte interese ascunse, ce nu țin de dezvoltarea municipiului.

„Vreau să menționez că populismul, minciuna și ipocrizia, ascunsă de ei sub magice cuvinte, după cum scria Alecsandri, nu sunt nici pe departe instrumente democratice de a colabora cu societatea civilă. De acum înainte, voi fi consilieră independentă, îmi voi continua proiectele începute și voi susține acele persoane și măsuri, care într-adevăr, își doresc prosperitatea orașului!” a spus Grădinaru.

Fostul consilieri din partea Partidului Nostru spune că va continua să apere și să promoveze exclusiv interesele cetățenilor și ale orașului, indiferent de piedicile ce îi vor fi puse.

loading...

Comments are closed.