Actualitate

Consilierii din CMC, „campioni” la actorie. Ceban: Când vorbim față în față e una, când apare presa se transformă în populiști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general Ion Ceban spune că membrii Consiliului Municipal sunt cei mai buni actori, iar când apare o cameră de filmat din partea presei, aceștia vin doar cu demagogii și populism.

„Nu voi da o notă Consiliului Municipal, eu acolo de mult nu merg. Merg doar în cazuri excepționale, cum ar fi proiectul bugetului pentru 2021. Eu comunic și am comunicat cu reprezentanții tuturor fracțiunilor din CMC. Este una când discuți cu ei față în față, fără camere și este altceva când apare o cameră de filmat. Este un film și actorie din partea lor și populism. Dau exemplu: O lună am discutat bugetul pentru 2021.

În Chișinău niciodată, în discuții publice nu a fost pus în discuții bugetul. Pe 1 decembrie a fost prima fază, după care publicat, dar formal, neformal am discutat o lună. Nu e secret că în ziua votării, la ora 7 dimineața am avut primele discuții cu prima fracțiune, după care cu următoarele. Am discutat despre proiectele introduse. La ora 14:00 a fost discutat în CMC bugetul. Iar între timp majoritatea au spus că nu s-a discutat bugetul în acest sens”, a declarat Ceban.

Edilul punctează că consilierii municipali sunt într-o campanie electorală continuă. „În fiecare an au fost alegeri, indiferent ce fel de scrutin, parlament, prezidențial sau local. Nimeni nu vrea își ia răspunderea. Eu sunt gata să o iau, și pentru cele rele și pentru cele bune. Și pentru lucrurile neplăcute”, a conchis acesta.

loading...

Comments are closed.