Politic

Consilierii municipali ai P.ȘOR au mers cu daruri de Paște la bătrânii de la azilul din Călărași

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierii municipali ai Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji și Valerii Klimenko, au mers în vizită la azilul din Călărași, unde au felicitat bătrânii și angajații acestei instituții cu ocazia sărbătorilor pascale și au oferit fiecăruia cozonaci.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Am venit din nou să vă felicităm cu ocazia sărbătorilor pascale, care sunt foarte importante pentru creștinii ortodocși. Vă doresc multă sănătate, pace în suflet și gânduri luminate”, le-a transmis vârstnicilor consilierul municipal Valerii Klimenko.

„De sărbători și nu numai, trebuie să ne amintim și de cei care în astfel de zile nu își pot permite o masa bogată, exact din această categorie fac parte și cei care se află la azilul de bătrâni. Trebuie să le aducem o mică bucurie, să le creăm o atmosferă caldă și să-i facem să zâmbească și să le alungăm tristețea din suflete. Este foarte important ca, în zilele de sărbătoare și nu numai, toți oamenii din țara noastră să simtă că nu sunt uitați și că li se poartă de grijă. Nu este pentru prima oară când venim în această instituție. Am fost și de Anul Nou și acum și vom continua această tradiție. Paște fericit tuturor!”, a menționat consilierul municipal Serghei Burgudji.

În context, este de menționat faptul că toți deputații fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” au donat prima de Paște primită de Parlament și au cumpărat produse alimentare, inclusiv cozonaci, pe care le-au oferit mai multor familii numeroase, vârstnici și persoane cu venituri modeste.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.