Consilierii PAS din CMC solicită primarului Ceban să asigure respectarea graficului transportului public și să prezinte un raport privind pregătirea primăriei pentru sezonul rece

Consilierii fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Sergiu Crețu și Victor Bacalim, au depus un demers către primarul Ion Ceban, solicitând respectarea graficului obișnuit al transportului public din capitală.

În demers, consilierii PAS arată că în ultima perioadă, transportul public din Chișinău a funcționat cu întârzieri sau a fost chiar suspendat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

“Aceste întârzieri sau suspendări au creat disconfort cetățenilor, care au fost nevoiți să aștepte mai mult pentru a ajunge la destinație”, se arată în demers.

De asemenea, consilierii PAS solicită primarului Ceban să prezinte un raport privind pregătirea primăriei pentru sezonul rece.

“În acest raport, dorim să vedem în ce măsură primăria a fost pregătită pentru sezonul rece a anului, atât din punct de vedere al utilajului tehnic, cât și al materialelor necesare pentru deszăpezire”, a declarat Sergiu Crețu.

“Deoarece iarna încă este înainte, iar condiții meteo nefavorabile vor mai fi, cerem primarului Ion Ceban să prezinte informațiile solicitate în demersurile depuse de fracțiunea PAS din CMC”, au mai declarat aceștia.

”Nu comentăm acțiunile zilnice cu tentă electorală ale Partidului Acțiune și Solidaritate, declarațiile sunt vădit politice, conțin atacuri la persoană și furnizează informații denaturate”, este reacția Primăriei mun. Chișinău, comunicată încă de ieri.

Total
0
Shares
Total
0
Share