Consilierul lui Dodon o critică pe Maia Sandu: “Secretarii de stat demiși sunt adevărați profesioniști și patrioți ai neamului”

LIVE Declarații de presă făcute ministrul Finanțelor, Ion Chicu, după ședința Guvernului, pavel filip pdm, partidul democrat plahotniuc 

Consilierul lui Igor Dodon, Ion Chicu, a criticat decizia guvernului de astăzi, de a demite mai mulți secretari de stat. Acesta a spus că este o decizie regretabilă din motiv că majoritatea secretarilor de stat erau profesioniști de mare calitate și își făceau pe cinste sarcinile profesionale.

Ion Chicu a spus că printre Secretarii de stat demiși, se numără și foștii săi colegi de la Ministerul Finanțelor, iar această decizie este una neînspirată pentru că majoritatea din cei demiși, erau adevărați profesioniști de mare calitate și patrioți ai neamului.

“Am avut onoarea și marele privelegiu să activez împreună cu colegii care pleacă astăzi din serviciul public și vreau să le mulțumesc pentru tot efortul depus, atitudinea și conscrarea lor.” a scrie consilierul lui Dodon în mesajul său de pe Facebook.

Chicu a mulțumit colegilor săi, secretari de stat la Ministerul Finanțelor  – Viorica Pricop, Tatiana Ivanicichina, Veronica Sireteanu Vragaleva, Veronica Ursu și Gabriela Cuneva pentru munca pe care au depus-o împreună.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share