Politic

Consilierul Zinaidei Greceanîi atacă viguros Ministerul Justiției: „Așteptăm publicarea proiectelor!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Juristul Fadei Nagacevschi, care este consilierul președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj critic la adresa Ministerului Justiției. Reieșind din declarațiile făcute de Nagacevschi, Ministerul Justiției are restanțe foarte mari la capitolul transparență.

Nagacesvschi a anunțat că Ministerul Justiției a creat un grup de lucru pentru elaborarea proiectelor de lege referitoare la reforma justiției. Iar din cunoștințele pe care le deține, au fost elaborate proiectele, dar acestea nu sunt publicate.

Consilierul Zinaidei Greceanîi mai scrie că pe pagina Ministerului se indică că la data de 28 august, a fost prezentat doar concerptul reformei justiției, despre proiectele elabotare de acel grup, nu se indică nimic însă. Acesta se întreabă, ce se întâmplă cu acele proiecte, de ce nu se publică? „Cum ar urma experții în drept să se expună asupra proiectelor? Sau ministerul își dorește o reformă făcută pe sub masă? Sau sunt alte motive, de ce nu se publică proiectele? Așteptăm publicarea proiectelor” conchide Nagaceschi.

Amintim că ieri, Fadei Nagacevschi a publicat un alt mesaj critic la adresa Guvernului Sandu. Ținta acelor critici a fost ministrul Economiei, Vadim Brânzan, care alături de prim-ministrul Maia Sandu ar fi căzut de acord pentru finalizarea tranzacției de achiziționare a companiei Avia Invest de compania lui Nat Rothshild.

loading...

Comments are closed.