Consiliul Audiovizual a amendat mai multe posturi TV și radio pentru neprezentarea rapoartelor anuale de activitate

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat, în ședința de azi, 22 de rapoarte anuale de activitate pentru posturile de televiziune „NOROC TV”, „TV 8”, „Vocea Basarabiei TV”, „Media TV”, „BAS TV”, „TVR Moldova”, „ITV”, „R Live TV”, „SPECIAL TV”, „Canal 5”, „ORIZONT TV”, „FAMILIA”, „MEGA TV”, „Busuioc TV”, „Gurinel TV”, „Privesc.Eu TV”, „Jurnal TV”, „SOR – TV”, „GOLD TV”, „AXIAL TV”, „One TV” și „Star TV”.

Alte 5 rapoarte au fost acceptate pentru posturile de radio „Hit FM”, „Vocea Speranței”, „BIZIM DALGAMIZ”, ,,Radio Roks” și „Radio 7/ Радио 7”.

Anterior, membrii CA au solicitat unor furnizori să depună, în termen de 5 zile, rapoarte cu date complete pentru posturile: „Hit FM”, „Vocea Speranței”, „BIZIM DALGAMIZ”, ,,Radio Jean”, ,,Smile FM”, ,,Radio Roks”, „Romano Patrin-FM”, „Liubimoe Radio” și „Radio ONE”. Rapoarte noi pentru serviciile „Romano Patrin-FM”, „Liubomoe Radio”, „Radio ONE” nu au fost transmise. Prin urmare, furnizorii au fost amendați cu câte 5000 de lei.

Membrii CA au respins azi rapoartele pentru serviciile „Radio Jean” și „Smile FM”, în consecința neconcordanțelor în datele prezentate. Furnizorii au fost amendați cu 5000 de lei fiecare și li s-a acordat 5 zile pentru ca să depună rapoarte noi.

Totodată, furnizorii de servicii media, care nu au prezentat rapoarte anuale de activitate pentru „TV PLUS”, „Cotidianul TV – CTV”, „MBC”, „ART-TV” și „ART-FM”, au fost sancționați cu amenzi a câte 7000 de lei.

CA a mai acordat 5 zile, pentru completarea și depunerea unor noi rapoarte, fondatorilor posturilor „GLOBAL 24”, „Agro TV Moldova”, „Canal Regional”, „NOAH TV”, „POPAS TV” și „Datina FM”.

Total
0
Shares
Total
0
Share