Politic

Consiliul Concurenței din România va sprijini țara noastră în procesul de aliniere la normele UE a legislației naționale în domeniul concurenței

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consiliul Concurenței din România va sprijini țara noastră în procesul de aliniere la normele UE a legislației naționale în domeniul concurenței. Aspectele privind consolidarea cooperării între autorităţile de concurenţă din Republica Moldova și România au fost discutate la întrevederea prim-ministrei Natalia Gavrilița cu Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliul Concurenţei din România.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Șefa Executivului a apreciat colaborarea dintre instituții și suportul părții române în implementarea proiectelor, orientate spre îmbunătățirea cadrului legal, aplicarea legislației comunitare și preluarea experienței pe segmentul concurenței și ajutoarelor de stat.

În context, Bogdan Chirițoiu a menționat că autoritatea de concurență română va sprijini eforturile autorităților de la Chișinău pe calea integrării europene și va oferi în continuare țării noastre expertiza necesară. Schimbul de bune practici va fi realizat în cadrul studiilor de piață a produselor energetice, alimentare, dar și cele fitosanitare.

loading...

Comments are closed.