Consolidarea relațiilor de cooperare între CUB și PMP, discutată la Chișinău

Ieri, 22 februarie, Coaliția pentru Unitate și Bunăstare i-a primit ca oaspeți pe președintele Partidului Mișcarea Populară din România (PMP), europarlamentarul Eugen Tomac și vicepreședintele PMP, Ștefan Viorel Florescu.

Discuțiile au avut loc în contextul consolidării relațiilor de cooperare politică, parcursul european al Republicii Moldova, proiectul de reîntregire propus de CUB și perspectivele anului electoral 2024.

Președintele CUB, Igor Munteanu, a subliniat importanța cooperării forțelor politice din Republica Moldova și România și necesitatea stabilirii unor parteneriate durabile bazate pe respect, încredere și viziuni comune de dezvoltare.

„Suntem interesați să clădim cărămizile unui front comun astfel încât oamenii de pe ambele maluri ale Prutului să beneficieze de inițiative și schimbări calitative ale vieții lor”, a spus președintele CUB în cadrul întrevederii.

La rândul său, Eugen Tomac a menționat că este interesat în construcția unui dialog serios care va evolua în proiecte și soluții pentru toți românii.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share