Social

Constantin Cheianu este dezlănțuit, și-a permis un limbaj de mahala la adresa soției unui fost coleg

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Constantin Cheianu, care este prezentatorul „Orei de ras” care apare la Jurnal TV continuă să insulte oamenii în dreapta și în stânga. Ultima lui ispravă a avut loc aseară după dezbaterea de la Moldova 1 dintre președintele Parlamentului Andrian Candu și liderul PAS, Maia Sandu.

Cheianu a rămas deranjat de o postare pe Facebook  despre „răbdarea bărbatului” din timpul dezbaterilor. Este vorba despre soția lui Mihai Burciu, fost coleg cu Constantin Cheianu la Jurnal Trust Media.

Aceasta a explicat că nu are preferințe politice și acest lucru l-a înțeles din cele câteva clipe în care a urmărit dezbaterea la Moldova1. Totuși, Cheianu și-a permis un limbaj de mahala la adresa prietenei sale virtuale.

„Care bărbat, cine sunt aici în lista mea de prieteni admiratori ai lui Candu? Dacă da, spuneți, să vă știu. De ce stați aici, canaliilor?”, s-a arătat revoltat Cheianu.

După ce Carolina Jizdan a încercat să-i răspundă politicos, Cheianu a continuat și cu alte cuvinte înjositoare, „nedemne”, după cum a afirmat și Mihai Burciu, pentru un „maestru”.

Reamintim că nu este primul caz în care Constantin Cheianu își permite să insulte oamenii fie pe internet prin intermediul Facebook, fie prin intermediul emisiunii sale „Ora de ras”.

Dezgust au stârnit și alte acțiuni lipsite scrupule și orice normă morală din partea lui Constantin Cheianu. Anterior acesta a insultat elevii care au fost premiați de către președintele Republicii Moldova pentru rezultate excelente, spunându-le că sunt „proști de rag”, și-a numit un coleg de platou drept târfă, a atacat trupa Carla’s Dreams. Dar cea mai idioată ispravă din partea lui Cheianu rămâne parodia realizată despre activitatea pompierilor, parodia fiind publicată în contextul decesului unuia din pompieri la datorie.

loading...

Write A Comment