Politic

Constantin Cheianu, susținător al demnității și adevărului numește „râsuri” candidații unioniști la primăria capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidații unioniști la funcția de primar al capitalei Valeriu Munteanu și Constantin Codreau au fost insultați în ultimul hal de simpatizantul Platformei Demnitate și Adevăr, concomitent moderator al emisiunii Ora de ras de la Jurnal TV, Constantin Cheianu.

Cheianu, cunoscut pentru simpatiile sale exagerate față de Andrei Năstase, a numit râsuri și oameni de-a lui Plahotniuc pe cei doi candidați unioniști astfel reformulând cunoscuta maximă a lui Stalin, „Cine nu e cu noi, este împotriva noastră”.

„Munteanu și Codreanu, râsurilor, duminică o să vă faceți treaba, adică o să jucați rolul scris de Plahotniuc. După care o să luați de la el onorariul și o să dispăreți în neant ca niște nimeni. Și n-o să se mai audă niciodată nimic despre voi. Carol a cedat Basarabia rușilor, voi – lui Plahotniuc. De fapt, chiar asta sunteți, niște nimeni…”, a scris Cheianu pe pagina sa de Facebook.

Deocamdată, Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu nu au venit cu o reacție de răspuns la insultele moderatorului emisiunii Ora de ras, Constantin Cheianu.

loading...

Comments are closed.