Alte știri

Copilă de 11 ani, dispărută în drum spre școală: Rudele cer ajutor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Postovan Aurelia, o copilă de 11 ani a dispărut în drum spre școală.

Mama fetei, a postat un anunț pe rețelele de socializare în care solicită ajutor de la persoanele care dețin informații despre locul aflării copilei, transmite Știri.md.

Citește și: Alexandru Tănase: Constituția nu conține nicio prevedere ce i-ar permite Maiei Sandu să nu desemneze un premier și să dizolve Parlamentul

„Bună ziua!!! Vă rugăm din suflet să ne ajutați. Fetița din imagine, Postovan Aurelia, a dispărut azi dimineață în drum spre școală. Dacă știe cineva ceva vă rog mult să ne contactați la numărul de telefon: 078490176”, a scris mama fetei pe o rețea de socializare.

Potrivit rudelor, copila a dispărut în regiunea Botanica-Centru din Capitală.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați astăzi, în jurul orei 13:45 de mama fetei.

„Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat de mama unei minore care a comunicat că fata a disparut în drum spre școală. Minora are 11 ani. Cazul este înregistrat, iar angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a indentifica locului aflarii copilei,” a declarat Natalia Stati.

Fetiţa de 11 ani, anunțată dispărută, s-a întors acasă vie şi nevătămată

 

loading...

Comments are closed.