Cornelia Cozonac, anunță un atac cibernetic asupra site-urilor Anticorupție.md și Investigații.md: ”Noi lucram la o investigație legată de Tatiana Raducanu”

Site-urile de investigație Anticorupție.md și Investigații.md au fost supuse unui atac cibernetic. Despre aceasta a anunțat jurnalista, Cornelia Cozonac care mai spune că redacțiile lucrau la o investigație vizavi de integritatea Tatianei Răducan, ex-membra Comisiei Pre-Vetting, care și-a anunțat demisia, în urma scrisorii expediate de Veronica Dragalin, șefa PA, în care se relatează despre faptul că Răducanu ar fi apropiată lui Veaceslav Platon și Aureliu Colenco, avocatul lui Ilan Șor, și că ar fi acționat în interesul acestora.

DOC EXCLUSIV // Veronica Dragalin, cu dosarul pe masă: Tatiana Răducanu este apropiată și a executat comenzile lui Platon, Colenco și Șor

Cornelia Cozonac afirmă că site-urile deocamdată nu pot fi restabilite.

”Noi lucram de ceva timp la o investigație legată de problemele de integritate ale Tatianei Răducanu, membră a comisiilor de prevetting si vetting…. , care azi și-a dat demisia. De fapt și de un alt membru ne ocupam…. Acum site-urile Centrului de Investigații Jurnalistice sunt blocate, nu funcționează în urma unui atac puternic cu viruși. Încă nu le putem restabili, deși la ele lucrează și o echipă internațională. Nu avem acces nici la arhivele noastre….. Avem multe semne de întrebare, legat de ce ni se intampla …”, a scris Cozonac, într-o postare pe Facebook.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share