Social

CORONAVIRUS: Indicațiile de pe contoarele de apă nu vor fi citite în această lună

Pinterest LinkedIn Tumblr

Citirea indicațiilor de pe contoarele de apă care sunt instalate în încăperi nu va avea loc pe parcursul lunii martie. Măsura vine ca urmare a unei dispoziții emise de conducerea „Apă-Canal Chișinău”, în scopul asigurării protecției persoanelor de coronavirusul COVID-19, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, calculul consumului de apă și de canalizare se va face conform volumului mediu estimativ, iar la următoarea citire se vor face ajustările conform indicațiilor reale ale contorului.

Administrația „Apă-Canal Chișinău” îndeamnă consumatorii să folosească modalitățile de plată online a facturilor pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare. Prin internet banking-ul oferit de băncile comerciale ale Republicii Moldova pot fi achitate și facturile cu termenul de plată valabil, și cele cu termenul expirat.

De asemenea, „Apă-Canal Chișinău” recomandă consumatorilor să amâne pentru o perioadă neterminată vizita la Centrul comercial și asistență clienți, în cazul în care problema poate fi soluționată de la distanță. Să acceseze pagina web oficială www.acc.md (rubricile „Contacte”, „Servicii”, „Consumator”, „Lucrări de reabilitare” etc) pentru a identifica o alternativă vizitei Centrului comercial și asistență clienți.

Citește și: Moldovenii sunt îndemnați să achite online facturile la căldură și electricitate, din cauza coronavirusului

loading...

Comments are closed.