Social

COVID-19: Medicii noștri au reușit să trateze o femeie de 60 de ani, iar încă doi pacienți așteaptă ultimele teste înainte de externare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu a comunicat astăzi informațiile actualizate cu privire la cazurile de COVID-19 înregistrate pe teritoriul țării noastre, relatează Telegraph.md

Viorica Dumbrăveanu a anunțat astăzi, în cadrul briefingului de presă de după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, că în urma celor 46 de teste efectuate în ultimele ore, a fost confirmat un singur caz de infectare. Este vorba despre un caz de import, persoana fiind revenită din Italia.

De asemenea, ministrul a comunicat primul caz de vindecare totală, al unei femei în vârstă de 60 de ani, care a fost internată la Spiatlul „Toma Ciorbă” pe data de 8 martie. În urma efectuarii a două teste cu rezultat negativ, femeia a fost externată.

Viorica Dumbrăvenu a mai declarat că există încă două persoane aprope de vindecare, care vor fi externate în urma realizării testelor de control.

Citește și: În ultimele 24 de ore, în Moldova a fost depistat doar un caz de infecție cu COVID-19

 

loading...

Comments are closed.